Födelsedagsfika

Tjiiiho!! Nu är jag hemma efter jobb och kalas. Jobbet gick smidigt men ojoj så hungrig jag var efter, som tur var så åkte man direkt till dukat bord hemma hos kusinen som firade sin födelsedag.. i förskott och hennes mamma som firades i efterskott :) Grattis till er båda. Maten var sååå god, lasange ;) och sen massa gott efter det också, magen står åt alla håll nu, fortsätter det såhär är jag snart en tjoooockiiis. Kom hem till Gurra som mamma sett efter under dagen och ujuj så glad han blev, for nästan upp i famnen på mig. så sööööt!! Känns bra att det iallafall finns någon som saknar en och blir så glad över att se en. Tack Gustav, jag behöver det.

Utflykt

Vilken dag! Jag kom inte i säng förens halv fyra inatt, fick sent besök! Men mycket trevligt, mycket skratt och många skålar ;) Länge sedan vi hade en såndär helylle kväll tillsammans. Fina Liselotte :)

Så idag var min dag minstsagt trött, jag gick upp klockan nio, ut med Gustav och sen fixa mig för att gå till jobbet!! Ska jobba nu imorgon söndag också så måste sova snart. Efter jobbet så åkte familjen och käkade, blev upplockad av bror och comapany. Efter det hem till mamma och hämta Gustav för att sedan åka till min vän Saaaara, hon föll också för Gurra :) Så det är därifrån jag kommer nu. Blev lite melodifestival, blev lite OS och ett guld till ;)


Det skålas i Rosé :)´långt in på sena timmen.



hahaha.. Min tjusiga sockerkaka, botten svällde så jäkla mycket! Men den var ruskig god,
så den åt vi upp, ner i magen baH!

Trötter

TjaBa! Ligger i sängen med magont.. käkade upp sockerkaksmeten som blev över när jag gjorde en ... eeh.. sockerkaka? Har inte smakat den än men tänkte jag skulle bjuda på den när jag får fin fint besök ikväll ;) Botten har svällt som en kulle så den kommer typ vingla när man för över den på en platt yta sen :) Kort kommer..

Annars då, jag och Gurra tog oss en prommis till skogås (var nog ute i nästan två timmar) mötte Marie där :) Occh jag fick en försenad alla hjärtansdag present sååå glad jag blev, så himla gulligt av henne!


Jag är förkyyyld, trött och hängig.. men ska ändå gå på matchen ikväll... det är den sista, sen slut! =( Så bara att bita ihop. Ska jobba i helgen också blir en härlig jobbhelg med snorig näsa! Oh yes!



"Här brukar jag sitta och titta ut genom fönstret" Så spännande så!



Den superfina nallen jag fick av Marie!! Tack! <3

Gurra

Efter morgonrundan så begav vi oss hem till mamma och pappa, men de var och jobbade så vi fick sysselsätta oss själva, vi hälsade på katten hon gick lite på spänn men det gick fint! Gustav är van vid kissar, han har nämligen två stycken hemma där han bor. Sen var vi barnvakt åt min brors barn, mamma kom dit efter jobbet och lagade mat. Gustav låg under bordet hela tiden och tiggde inget alls, super duktig! Han är verkligen en glad kille, så roligt att leka med honom. Nu ligger han helt utslagen i min säng och sover gott, vi ska snart ut på en nattkiss tänkte jag. =)


 


.

Glad

Igår kom Gustaaaav!! :D Han är så himla mysig. Verkar som han kom till ro ganska så fort ändå, inga problem inatt. Han sov så snällt vid mig hela natten och halv nio i morse var vi ut på promenix, känns ovant men skönt att komma ut så tidigt nu, eftersom jag har skola på kvällarna. Ska hem till min bror senare idag för lite barnpassning =)

På tal om ingenting, jag är glad.


Lilla söta =) vart har jag hamnat!?
C:\Users\camilla\Documents\Mapp för Bluetooth-utbyte\DSC00396.JPG


Morgonkiss. meenhe kan vi gå istället för att fota!?


svulla!...... är en dödssynd

om man ska berätta lite om gårdagen så finns inte mycket att tillägga förutom MAT! haha.. jag vet inte hur mycket Marie och jag kan äta men tydligen en hel del! Kul hade vi iaf, mycket snack och mycket skratt! Såg på filmen the ugly truth, haha så klockren.

 Idag var vi på gymmet och träffade en instruktör som la upp ett träningsschema åt oss, kände mig verkligen uttittad :P men nu jäklar! Beach 2010 kallar.


Älskling

En av de bästa sakerna jag vet är att mysa med min älskling, min älskling är sally! Dock så kom inte hela hon med här, sen ville hon inte vara med på fler kort. Haha.. dissad? och ja jag vet att det ser ut som jag typ håller fast henne men så var faktiskt inte fallet! :P


Gustav!

Efter Lucas hockeymatch som de btw inte vann men var söta och duktiga ändå! så gick jag hem till mina föräldrars hus och hjälpte pappa att plocka ur i köksskåpen, de ska nämligen göra en helrenovering! Tror det kommer bli väldigt fint sen. Sen åkte vi och hälsade på en hund som jag/vi ska vara hundvakt till i 10 dagar =) Så mys! Gustav heter han och är en westie, så himla urgullig kille!



GUSTAV!

vadan göra ikväll?

Nu var jag äntligen vaken med håret åt alla håll.. ska göra en snabb fix och sen se när Lucas spelar match i stortorpshallen! Så duktig kille nu =) Den börjar klockan 12 så blir inget långt inlägg nu..  Men sen undrar jag vad som händer ikväll.. det är melodifestivalen, det vill man ju se på men inte sjäääälv. aja.. dyker inget upp under dagen så ser jag det nog hemma hos föräldrarna för mamma ska nog titta! =) Puss på er goingar.

Skit

Då var man hemma igen då efter ännu en hockeymatch, slutade tyvärr inte som man ville, torsk idag 4-3! Jäkla skiit! Men det var ändå en trevlig kväll i gott sällskap =)


.

Lena och mamma i caféterian..

.

kaffe och te i pausen!! Ett måste för att hålla sig vaken.


.

påväg hem igen på bussen, mamma och jag

 




Hockey

Ikväll blir det hockey, har beslutat mig för att åka med bussen till Gnesta, mamma och Lena ska med så det blev liksom avgörandet. Det kommer bli kul. Får hoppas på många mål =) Ska försöka komma med lite bildupdate sen, varit dåligt med det jag vet.. skärpning! Det tråkiga är att Marie inte ska med ikväll, hon är lite sjuker
=( puss på dig gumman.

Zdzislaw Beksinski

Sådär då var träning check! Nyss avslutat en god middag också, kesosallad och en liten omelett ;) Det har varit en väldigt tillfredsställande dag trots att det inte hänt någonting.. Kvällens schema är spikat också, ska inte lyfta ett finger i onödan. Ser fram emot Vampire diaries kl 20 =) Jag bara mååååååste tipsa er om en polsk konstnär Zdzislaw Beksinski, han är helt otrolig! En riktig inspirationskälla för mig. Här är hans hemsida: http://www.beksinski.pl


Zdzislaw Beksinski
Så grym!




Dog walking

För en stund sedan kom jag hem efter att ha varit ute och rastat Korken, min kompis familjs hund, han är en liten söt norwichterrier =) Han blev iaf väldigt glad att se mig igen, det var kul. Efter att ha ätit lite nu så tänkte jag bege mig till träningen, känner att jag behöver göra det, det skönaste är att medan man tränar så tänker man inte så mycket utan fokuserar sig istället på det man ska göra. Så mot gymmet med hög musik i lurarna för att ge gärnet.


Dagens sanning

Tänkte börja med en upplysning! Visste ni att alla grekiska och romerska statyer som vi idag ser i vit marmor en gång varit bemålade i mycket starka färger? Det är dagens sanning. Varför man mörklägger detta för världen är något att förundas över. Upplysningar om detta i olika avhandlingar har försummats och sets förbi och hamnat längst ner i lådan. Det är likadant med alla dessa bronsstatyter, många av de som föreställer högt uppsatta människor eller gudar har en gång varit förgyllda i guld.

.

Tisdag

Vad dålig jag har varit idag... inget inlägg under heeela dagen! Men nu så kommer iaf en update =)
Det har ju varit så otroligt synd om mig som behövt gå upp tidigt 2 dagar i rad så idag sov jag till 10:00 .. + en timme till. haha.. Efter frukost städa jag lite här hemma.. fixade med lite saker sen var det dags att åka till skolan, har alltid skola tisdagskvällar så missar ju alltid Torparnas hemmamatcher, så trist! men föreläsaren dök aldrig upp så vi fick gå tidigare så jag fick iaf se sista periodens 10 minuter :P seger med 4-2! bra där!
Sen åkte jag hem till mig och fik en lyckad kväll också. Nu ser jag på seinfeld och ska snart sova ;)

Ta inget/ingen förgivet

Surfar runt och hamnar på lite olika bloggar. På en sida läser jag i ett sammanhang "Att ta vänner för givet är äckligt" Det är så sant, man ska inte glömma sina vänner, utan vårda den annars dör den. Genom hårt regn märker man vilka som verkligen ställer upp och finns där. Så vårda vänskapen, ge av er tid till dem som ni älskar, låt de veta att du finns där, inte för att du måste utan för att du vill. Vänskapen mellan dig och en vän är också en relation som kräver underhåll. Jag älskar er mina sötnosar!


HAHA

måste bara säga att nu har tanten börjat snarka också... Okej,  i get it! Du gillar verkligen inte min musik. HaHa


Sjukt kul jag har det

Såhär kul har jag det.. men nu är det bara 1½ h kvar utav plågan.. haha. Nej men det är ganska behagligt att sitta här. Lyssnar på the stokes och håller på att ta livet av en tant här. Men men.. hon viasde sin åsikt genom att skruva upp volymen på radion.. Nu sover hon förvisso, haha.


Ersta

Idag var man uppe i ottan, nämligen dags för ersta sjukhus för lite magmedoocin påfyllning. Sitter faktiskt här nu, live, direkt från ersta dikoni och bloggar. Släpade med mig datorn, den vägar typ bly! På vägen hit fotograferade lite, i bakgrunden skådar man vanligtvis grönalund men nu var det så mycket dimma. Nu pratade jag nyss med min läkare som gav tummen upp till att få ramacade idag så snart så skall den pumpas in, rakt in i blodet bah! Det blir niiiiice! Jag kommer bli här några timmar nu. Suck!. Efter ska jag till min bror för att gästa barnkalas, Simon fyller 5 år idag, blir stor kille! hurra hurra!


Finaste söndag

Tjiihoo! idag var jag iväg och jobbade 12-16, tiden gick ganska fort. Inget speciellt som hände där direkt.. efter det så åkte jag hem till mina föräldrar för att äta middag tillsammans med min bror (och Lena!) som äntligen kommit hem från Thailand. Förutom alla fina minnen han har så kan jag nu sluta vara avis, jag vill också åka dit. Jag och Marie har pratat om det men då gäller det att få ihop pengarna först, inte lättaste när man pluggar (som vi båda gör) iallafall.. jätte mysig middag var det. Söndagskvällen blev inte sämre den, snarare tvärtom, så mycket mys! :) vad kan jag säga.. bästa söndagen på länge! I like!

Sally

Jag passade på att fotografera familjens katt också, här skådar hon i vattnet och spår min framtid.. mooohaha :D Hon är så jäkla klok den där katten, bästa Sally!


Lördag

Såhär vacker kan man se ut när man kommer hem till föräldrarna efter träning, tränade inte så länge idag, men det blev iaf 40 minuter och det är väl alltid något, ni soffpotatisar där hemma :P rör på fläsket! Det ger så otroligt mycket för både kropp och själ. Nu ska jag in i duschen sen ska hela family äta Pizza, okej, jag vet vad ni tänker, träning? pizza? eeh! Men det är faktiskt lördag och melodifestivalen. Ja då är vi cool, eller hur?  

´


Tvn sover..

Se där, vaken med tuppen idag. or not!? Tänkte jag skulle åka iväg på ett pass  för att träna men motivationen sviker en så lätt, är trött och sängen känns på något sätt så otroligt varm och mjuk just idag. Till och med tvn sover fortfarande.. går inte att slå på den. :P Vad står på schemat idag då.. hmm, ska till farsta och köpa en present till simon som är mitt brorsbarn och sen en snabbis in på gymmet om jag hinner, de stänger 17 idag. Sen kanske man ska försöka plugga lite också, om jag glömt säga det så läser jag visuell och materiell kultur, mode, design, reklam, film, konst.. i like! ;)

 

Ps: Tavlan är inte längre två getter, blir alltid nåt annat än vad man tänkt sig. Ds

Puuh

Sådär, då var man hemma igen efter ett sistasekunden träningspass! Åååh vad skönt det var. Vet ni vad jag har gjort mer idag då.. börjat måla! Ja det är sant, äntligen fick jag någon slags inspirtation, toppen! Motivet skall bli två getter i ett landskap.. hehe. Vi får se. Målar med olja och det tar 100 år innan man kan fortsätta måla innan första lagret torkat.. vill börja med detlajerna men går igge! Måste vänta och det jag är sämst på.

Dagens ord

Dagens ord är emapti som betecknar förmågan att ha medvetande om andra personers känslor och att handla i enlighet med detta. Begreppet är nära besläktat med medkänsla och inlevelse, men sträcker sig utöver ett rent känslomässigt inkännande och förutsätter även ett rationellt värderande.

Jag tycker detta är väldigt intressant då det bara är människan som har förmågan att känna empati, sedan finns det givetvis vissa som inte kan känna empati och klassas då som psykopat med det är en annan historia. Empati är verkligen något fint, hur skulle annars världen se ut!? Om man inte bryr sig om varandra, vad finns då kvar? Så därför är dagens ord empati! Love it!


...

Sådär, nu är jag hemma igen från kalaset. Det var väldigt trevligt, det bjöds på mycket gott. Till lunch en god sallad, till middag kinamat och avslutningsvis tårta och bulle.

Fick dock ett trist samtal från en av mina närmsta vänner som inte mådde någe vidare. Jag mår verkligen dåligt när mina vänner inte mår bra. Ibland känns det som man inte räcker till, det knäcker mig.

Grattis till Marianne

Idag fyller världens bästa Marianne år! Snart ska jag åka hem till henne på lite fika, ska bli så mysigt! Det här kortet togs på oss på nyårsafton utav mästerfotografen Anders. Love you guys! puss!


tandläkaren, check!

Nu äntligen gott folk är mitt hål lagat och mitt tandläkarbesök ur vägen.. tills den 23 feb. Då ska jag dit igen och göra någon slags rening av mina tänder samt lacka dem.. blir bra det! Även fast han tyckte att jag hade bra och fina tänder så skulle det vara nyttigt att göra det, så de blir starkare. Anders som min nya tandis heter var mycket duktig. Jag tycker tanden blev snyggare till och med innan det ens var hål i den.. ett så nogrannt jobb på en tand som ändå ingen ser. awesome! Men nu är jag hungrig och bedövningen vägrar släppa, jag fick två sprutor för jag tyckte det ilade när han borrade efter bara en. "Då tycker jag vi tar en till" sa han och jag bara nickade inställsamt. Det roliga vara att han nynnade hela tiden. När han var färdig påpekade jag det med att säga "Ditt nynnade lugnade mig" eftersom jag är tandlagningsrädd, vilket han visste om. Han bara skrattade och sa "Nynnade jag? Haha, det tänkte jag inte på, men vilken tur att det hjälpte" And ooh yes it did!

Ps. Det vart inte med laser utan vanlig borr. Ds

Ååh hej och ååhå!

God morgon, nu är man uppe tidigt igen till skillnad från vad det brukar vara.. Idag händer det, min tand ska lagas! Lagas med laser förhoppningsvis, hittade en klinik i stan som ska ha de modernaste grejerna. Jag gillar verkligen inte tandläkaren, det gör ju ont att laga men med laser ska det tydligen inte göra det så värt ett besök dit. Ska vara där 10.20. Så upp och hoppa, sluta blogga.. Ni får höra hur det gick sen :P

All Star

Idag invigde jag mina nya skor också! Visst det var lite kallt, men det var mycket värt! Så guld.

Träning

Haha, här sitter jag i en träningsmaskin som ska ge snygg form till baksida lår och rumpa.. vi får väl se om det ger resultat. Innan det gick jag på ett lagom jobbigt pass, var nog där i allafall 1 ½ timme. Efter träningen åkte jag hem occh fixade mig lite innan jag skulle dra på föreläsning. Men sen var det kaos i trafiken för en olycka hade inträffat på T-centralen så röda linjen gick inte, men jag åkte förbi på andra spåret och hela plattformen var utrymd, det var endast en massa väktare etc där. Jag såg några som stod på spåret och höll på med plastpåsar.. eeh. läskigt! Läste nu när jag kom hem att det var en som hoppat ner på rälsen efter sin mobil, läs om det här:http://www.nyhetsverket.se/nyhet/4498/Olycka-p%C3%A5-t-centralen-stoppade-tunnelbanan Så otroligt tragiskt, men hallå.. hur dum får man va? Riskera livet för sin mobil.. eller, haha jag hade säkert gjort detsamma. Efter skolan så såg jag de 5 sista minutrarna av hockeyn och åkte sen hem med min kusin och hennes pappa. Over and Out!


Vaken!

Har man sett på maken, klockan är 10 och jag har redan varit vaken sen klockan 09, det är helt oootroligt! kanske kan bero på att de ringde från jobbet då och fågade om jag kunde jobba, den enda dagen som jag inte kan för jag har skola på eftermiddagarna. Det är så typiskt också för jag missar ju alla hemma hockeymatcher.. suck. Nu har jag iaf ätit 2 st knäckemackor och svept lite te. Jag ska iväg och träna klockan 11, blir ett gympapass och lite gym på det, det blir näääjjse. Ska försöka dokumentera det så gott det går :P


Imorgon ska jag laga ett hål, jäkla tand! Så det blir ju kul. Första gången jag ska till den tandläkaren, har nämligen bytt från folktandvården till ett tandläkar team på kungsgatan, hoppas de är trevliga där.

Seinfeld

Heelt klart den mest överlägsna serien! Jag vet inte hur många gånger jag kan se om avsnitt efter avsnitt, skulle nog kunna leva med endast seinfeld i rutan, ja jag tror fan det! Min personliga favorit är såklart George, han är så guld!


=)

Nu kom jag hem för en stund sedan efter en trevlig matbit på stan i gott sällskap! Mycket uppskattat, mycket trevligt. Men nu är jag hungrig.. igen! Ska nog lyckas rota fram något ätbart, lite ostbågar från gårdagen kanske, jag är ju hälsan själv! Over and out.

Godmorgon

Ja, jag gick upp nu, klockan är nästan ett! Har haft svårt att somna inatt, ont både här och där =/ var väl allt det där jag åt igår. Jag har ingen karaktär, inget stopp, äter så länge som det finns.. haha. Meeen nu mår jag fina fisken igen och ska ta dagen med storm, i hope ;)

Godis

Ännu mer av vad som nu ligger i min mage och guppar runt bland Trockan!! Nyttigt




Jaaaaa!!

Salem Al Fakir!! Han var ju helt klart överlägsen! Nu har han en spikad plats i Globen, så gött!
Låten Keep on walking, jag fastnade direkt för den. Lycka! :)

Men sen då.. OLA?? Han gick vidare framför Jessica Andersson. Det är ju pinsamt!!

Melodifestivalen första delfinal!

Nu är det spännande... vilka kommer gå vidare?

True Blood

När det kommer till vampyr-serier så är denna enligt mig en av de bästa i sitt slag. Okej, mycket sex, våld och blod, men det är liksom så det ska vara. Ni som följt första säsongen vet vad jag talar om. och ni vet även vad jag talar om när jag säger att seriens soundtrack är guld! Jace Everett - Bad Things (soundtrack version). Annars, check it out!




Sushi

Nu gott folk, nu börjar mitt matmaraton :P Eller kanske inte, men iaf en god sushi! Jag älskar sushi så sjukt mycket. Som ni ser! sen brukar jag fylla ut med lite egenskuren avokado och sånadär sticks.. ehum.

Sushi är en japansk maträtt bestående av kokt rundkornigt ris som smaksätts med en vinägerblandning, vanligen tillsammans med fisk (rå eller tillagad), rom och/eller skaldjur. Sushi ätes vanligen tillsammans med wasabii, inlagd ingefära och japansk soja. Personligen är jag inte så förtjust i ingefära så den plockas bort.

En vanlig missuppfattning är att sushi är liktydigt med rå fisk. Om man vill ha enbart rå fisk på en japansk restaurang så är det sashimi man ska beställa.


Inköpslista

Ojoj, vad jag kommer vara onyttig ikväll, bildbevis kommer sen!

Chips
Dipp (gräddfil och smakpåse)Har ni tips?
Goooodis
Läsk (vilken smak?)Har ni tips?
Smörgåspålägg
Grönsaker
Avokado
Suuuushi!! ååh jag verkligen längtar till denna råa fisk!

På tal om dipp, det är ju verkligen det som gör hela chipsupplevelsen, awesome!

Tur att man har bra fettförbränning!

Melodifestivalen

Nu drar den igång igen, känns inte alls länge sedan sist. Det blir väl till att kika på det med en massa gott ikväll (ensam?). Tycker dock inte om det här med att dela in melodifestivalen i flera olika deltävlingar, jag gillar inte att vänta!!

Gårdagens update

Bussen gick 16.15 igår mot "Ödets-håla" alltså Östervåla. Marie oh jag sänkte lite godis på bussen innan vi båda somnade med musik i öronen. Väl framme undrade jag vart vi hamnat, det var verkligen öde-land. Bussen var ju försenad så killarna missade nästan hela uppvärmningen, men det gick ju bra ändå! De briljerade. När matchen skulle dra igång så skulle ju såklart hemmalaget göra en "cool" entré, men det var mest bara pinsamt. Herregud, 
vad gör dom?

Här sitter vi i hockey-ladan(?) och väntar på att matchen ska börja..

 


Hemma

Nu är jag hemma igen efter en kanonbra match! Så härligt att se, glad över att jag inte missade den! Stortorparna tog hem segern med 6-4 mot Östervåla. det blev en rolig bussresa hem också, så värt! Det läggs upp lite bilder imorgon!

Donkeyboy

För er som gillar pop/rock borde checka in Donkeyboy, det är ett trevligt nytt band från Norge som släppte sin första singel Ambitions 2009. Jag blev helt såld första gången jag hörde dom. En såndär "kan inte sluta lyssna" känsla över det hela, detta är ett band som jag lätt kommer lyssna sönder, ve och fasa. Får hoppas det går fort tills deras nya album kommer ^^

Hockey

Ikväll blir det till att åka på hockey i Uppsala. Marie och jag ska åka dit med lag-bussen, haha. Det blir nog kul. Känner att jag måste hitta på något skoj. Får göra en update om hur de skötte sig där borta senare ikväll. Haha, jag känner mig som en maskot!


Art

Detta är en målning som jag gjort i olja. Shit vad kul det är att måla. Jag kommer även få tillgång till en ateljé snart! Så jag slipper täcka golv, dra fram färger och stafli, upp och ner med målningar i källaren. Det blir soft!


Vintermorgon

Nehe, inte idag heller, tittade ut genom fönstret och där låg fortfarande vinterns avkomma, snön! Jag är inte bitter på snön men jag skulle hellre se lite sommar nu, faktiskt.


Gaderobfynd

Jag hittade den här tröjan när jag gick igenom min gaderob, jag kommer ihåg att jag och en kompis köpte varsinn för en herrans massa år sedan. Jag gillar den fortfarande! Piingisar!



Music

Jo det är sant, jag sitter och lyssnar på nostalgi med Alphaville - Forever Young. Så fint. ;)

Bio

I lördags, ja för snart en vecka sedan, så var jag och mina kära kusin Marie och såg på Avatar! I 3D! Ja det var stort för mig, jag har inte gjort det tidigare. Vi hade såklart jäkligt kul, som alltid. Under reklamen roade vi oss
med att dokumentera hur smarta? vi såg ut i dessa 3d-glasögon. Filmen var otrolig!

 

Belle & Sebastian


Jag hade totalt glömt hur bra detta band är! Belle & Sebastian är en skotsk grupp som bildades 1996 i Glasgow. De är lite speciella då de använder sig utav lite udda instrument som flöjt, cello och trumpet i deras härliga pop.
Rekomenderas varmt!

 

 


Äntligen

För en stund sedan plingade det på dörren, jag låg fortfarande i sängen så jag ignorerade det. Så hörde jag hur en liten lapp föll in genom brevlådan. Det var mina näringsdrycker som hade kommit, de stod så fint upptravde i 2 kartonger utanför min dörr. Härligt! Nu är det bara till att pimpla. haha!


Tid för tv

Ligger i sängen och ser på "Halv åtta hos mig" Ett matlagningsprogram där Helge Skoog kommenterar allt som deltagarna gör. Helge Skoog, han måste få hyllas här idag, denna underbara varelse. Det är verkligen han som ger hela underhållnings programmet sin absoluta charm.

Tillbaka..

Ooj vad länge sedan det var jag skrev i bloggen.. övet ett år sedan! Men nu har jag åter igen tänkt försöka mig på detta och inte sluta efter bara några få inlägg. Får se hur det går.

RSS 2.0