JAoo


Hipsters eller hotpants?

Iiiih!! Tänkte klämma in ett litet inlägg medan jag väntar på filmen som snart börjar och pizzan är i ugnen :) Dagen har tillbringats på jobbet.. en helt okej arbetsdag. Kussen jobbade också så vi hade skoj :). När vi stod och vek lite tröjor bredvid provhytten så var det en tjej där som testade ett par hipsters.. det är ju då en trosa för de som inte vet, en trosa som täcker rumpan och går ner en bit. Eeh hur vet jag att hon testade ett par trosor? Jo för hon sprang sen runt i dom i affären för att hämta en annan storlek. Hon måste trott att de var typ ett par hotpants.. en tajt shortsmodell.. haha.. som jag och Sara roade oss med detta :P

<3

Och helt plötsligt som skänkt från ovan fick jag supermysiga planer för kvällen :) Och det är så mycket bättre än bio som jag innan ville på. Hihi <3 Vad kan det vara?? ;)

blääk

Idag känner jag mig riktigt rastlös..

S.P.M

Jag vet inte om ni vet men en av mina stora favorit artister är Steven Patrick Morrissey. Kanske för att jag känner igen mig i många av hans texter.

Morrissey - I have forgiven Jesus


I have forgiven Jesus
For all the desire
He placed in me when there's nothing I can do
With this desire

I was a good kid
Through hail and snow I'd go
Just to moon you
I carried my heart in my hand
Do you understand?
Do you understand?
But Jesus hurt me
When he deserted me, but

I have forgiven Jesus
For all of the love
He placed in me
When there's no-one I can turn to with this love


Egoboost

En rolig sak jag måste berätta.. Jag går in på ica för att handla lite. När jag sen kommer ut så blir jag uppraggad av en ryss som sett mig inne på ica och sen väntat utanför på mig.. haha. så sött! Han var så otroligt gullig och sa att han tyckte jag var så vacker, det är inte ofta sånt händer och såklart blev jag jätte smickrad. :D En liten egoboost   exakt vad jag behövde, kände mig lite depp. Tack du snälle Ryss :D





En sån skönhet ;P haha, host host.


Helt otroligt

Som sagt så var jag i farsta idag och kikade.. hittade dock inte de skorna som jag ville ha.. :( De som jag testade kändes lite för höga, jag vill ju ha bekvämt ;) Det blev ingen fika heller.. så jag fick nöja mig med att bara titta på skor och även i lite andra butiker.. och kan ni tänka er, jag köpte ingenting! Helt otroligt och då menar jag HELT otroligt. :P Sen åkte jag vidare för att hämta böckerna.


Såhär ser skon ut som jag vill ha!!!! Snygg va!?


blabla

Har precis målat naglarna hallonröda.. kände att jag behövde lyfta upp dagen med lite färg, speciellt nu i detta höstväder som allt mer börjar ta över sommaren. Som jag kommer sakna sommaren och dess värme. Vad ska nu hålla en varm? :) Ikväll ska jag hämta lite böcker som skräpar hos en vän.. Innan det ska jag nog till farsta och kolla på en annan sak.. behöver nya skor nu. Jag har sett ett par på scorett som är fina. Ska testa dom :D har ändå inget bättre för mig. Får se om det blir en fika på det men det är osäkert. Ha det fint allihopa :)


What's the Point - Johnossi


Fix you - coldplay


Avskyr!

Jag avskyr verkligen när folk kommenterar nåt i en blogg för att göra reklam för sig själva. Det som skrivs har överhuvudtaget inget med inlägget att göra.. Haha.. Jag kan förstå att folk vill fiska läsare genom att göra så men det kanske kan skötas lite snyggare? Och nämna iaf nåt som relaterar till själva inlägget också. Eller?

Landet!

Nu är jag hemma efter några härliga dagar på landet. Mest regn men bra ändå. Har haft underbart sällskap med sena kvällar :) En dag tog vi en tur till Grisslehamn, där är det bara så vackert! Tack alla!




Det man hittar får man!? ^^



Firades <3

Liselotten var hemma hos mig och firade min födelsedag lite sådär i efterskott.. jag fick jätte fiiina presenter utav henne.. En Gucci plånbok, en röd LV necisär som kan användas som mini väska, ett armband, toffasar och en nallebjörn som var som en tvätthandske ;) Suuuuuperfina presenter som jag blev enormt glad över! Firandet skålades såklart i champagne över en tallrik pommes och bea haha. Som Liselotte sa "Om vi vill ta ett fint glas champagne till en tallrik pommes, ja då gör vi det! Thats just our kind of style ;)





Skål =) (Okej, det är ingen utav oss som dricker direkt ur flaskan utan vi håller bara upp den för fotots skull!)




Plånboken som jag fick, dock ett väldigt oskarpt kort..


Placebo - Running up that hill


RSS 2.0