Onsdag

I am back.. from hell. Haha, nejdå, inte så illa. Men har varit begraven i en hel del plugg, inte funnits ork, lust eller tid att blogga. Blogga gör bara oansvariga flickor! Eller inte..

Men vad har hänt.. jadu,  igår köpte jag ett par nya mysbyxor, det behövs när mystider närmar sig! ;) You are always on my mind!

Idag regnar det.. jag var och tränade och mötte sen upp Marie i centrum, vi käkade suuushi!! Så gott! Men jag har märkt att man blir mätt på ett väldigt speciellt sätt när man äter sushi, går inte att beskriva. Vi pratade som alltid om allt och inget, det är vi som bäst på! Efter sushii gick vi in på ica, kom att tänka på en person då..! ;).. ja iaf.. Jag skulle köpa glass att ha till en bit kladdkaka som Marie tagit med sig till mig, som hon bakat helt själv! <3 Det blev såklart lite annat från affären också.. Påväg hem fick jag sällis utav en trevlig alkis.. han var faktiskt trevlig men hade svårt att fästa blicken när han pratade med mig. Vi diskuterade om miljön.. så kan det gå.

Nu ligger jag iaf i min varma mjuka säng och har nu tänkt ett tag på att ta en dusch.. haha.. hur fan lyckades det här bli erotisk skrivning nu!? Iaf.. duscha var det. Sen ska jag se på True Blood <3 Det är mina vampyrer det ;) 


Galen helg

Hej allesammans, här kommer det lite update från helgens bravader. I lördags var det party, men först var det förkväll hemma hos min bror. Nästan hela hockeylaget var där och det var riktigt trevligt! Sedan begav vi oss in för att käka middag på Högbergs, maten var riktigt bra och jag och Marie blev bjudna <3 Tack! Uppskattas verkligen. Efter maten vart det Golden för hela slanten, där mötte vi upp Lena och hennes kompis. Som sagt en grym kväll som kanske spårade med lite för mycket innanför västen.. :P Aja, sånt som händer.

Annars då.. har faktiskt en inte allt för trevlig känsla i kroppen.. Men vad säger man.. livet går vidare! Nu väntar sommaren! Håll i hatten :D Hey ho lets go.


underbart

Hej alla underbara, hoppas ni haft en lika underbar helg som jag. För visso har jag väl inte gjort något speciellt utan jag har väl bara lärt mig se till de små sakerna som lyfter hela ens värld. Sina vänner, sin familj + annat smått och gott. I lördags jobbade jag några timmar men till och med det kändes helt okej! :D Sen hade kvällen annat att erbjuda ;) I söndags träffade jag först Gustaaavi <3, som jag saknat honom! Och han var glad att se mig också :D Efter det åkte jag hem till Saarah, det blev lite spontant sådär. Hon bjöd på mat och fika! Så guld hon är! <3 Sen skrattade vi gott när vi skulle göra en virsuell makeover på henne, haha herregud! ;)

makeover

haha, jag testade ett makeover program på nätet.. ja såhär snygg blev jag iaf ;P


Lyckligt lottad

Det här inlägget är tillägnat mina kära vänner! Jag är lyckligt lottad som har er och som orkar höra på mitt tjat och ältande om det ena och det andra, ni är underbara! Vet ärligt inte vart jag skulle varit utan er. Livet går upp och ned men ni finns alltid där stadiga att luta sig mot och hos er finner jag balans, värme och lycka. Ni vet vilka ni är. Älskar er.


                                                                                   PUSS <3


gokväll

Idag har jag och marie irrat omkring på stan i ett desperat försök att hitta partykläder, ingen direkt fångst men jag hittade iaf lite smått och gott, bla ett par randiga strumpbyxor som jag tänkte använda till en enkel svart klänning och svarta lackpumps, jag tycker de är jätte fina men frågan är vad ni tycker, hiss eller diss!?





...

Idag har jag jobbat, heldag idag med, 10-19. Trodde att min söt Sara skulle jobba men hon mådde inge bra =( Imorgon ska jag vara ledig men har endel att stå i ändå. Ska bla träffa min underbara Marieee. Blir bus.

Saker och ting kan förändras men ärligt talat jag är så fruktansvärt less på att vända mig om i graven!


Jobbardag

Idag var det heldag på jobbet, 10-19. Jag känner mig ändå inte sådär jätte trött efter den långa dagen. Nu har jag myst ner mig i sängen och väntar på att True Blood ska börja <3. På fredag ska jag iaf ta mig till träningen med Marie, fan för länge sedan jag var där, illa!

söndagstrött

Idag har varit en såndär skön segdag tillbringad med min mami och papi. Tog promenad i det fina vädret först, runt sjöängen och avslutade med centrum för jag skulle ju köpa nya trisslotter. Tyvärr var det inte öppet. Sen fick jag en såndär akuthungeratack och min mage bara måste ha mat då typ på direkten. Så då gick vi in till shusibaren och köpte med oss en 11 bitars sushi, mamma hade inga pengar med sig och jag hade bara lite mer än en hundring på mig men det räckte iaf till det, mumsade när vi kom hem för jag kände att jag bara ville hem och inte sitta där och äta. Sen efter maten somnade vi en stund på soffan och nu sitter jag här.. se om det finns nåt på Tv.


Glad Påsk!

Hej alla glada påskisar! :D Nu är jag hemma igen efter en otroligt trevlig dag/kväll hemma hos min bror. Vi hade en god påskmiddag med la famila! Sill, lax, potatis, ägg.. you name it ;) Vi avslutade ätandet med en gul marsipan påsk-tårta och avslutade sedan kvällen med filmen "Sommaren med Göran" Helt okej! Daniel och jag fick åtta stycken triss att dela på, vi vann 100 spänn så imorgon ska jag köpa nya lotter, håll tummarna!


                                                              Den fiiiiiiiina Tårtan! MUMS!




Försökte oss på någon form av gruppfotografering :P
Mamma, Jag, Pappa



Daniel (bror) och Lena


Casablancas

Jag ska ge er ett sjukt bra musiktips också, ni som har någorlunda vettig smak kommer gilla det här! Jag vart iaf såld direkt! Sjukt bra låt! Antingen följer ni länken och lyssnar på den på youtube eller sök på spotify :D
 Julian Casablancas - Out of the blue


Somewhere along the way
My hopefulness turned to sadness
Somewhere along the way
My sadness turned to bitterness
Somewhere along the way
My bitterness turned to anger
Somewhere along the way
My anger turned to vengeance
And the ones that I make pay
But never the ones who deserve it
And the ones who deserve it
They'll never understand it.
Yes, I know I'm going to hell in a purple basket
At least I'll be in another world
But you'll be pissing on my casket


How could you be Oh
So perfect for me? Oh
Why can't you ignore Oh
The things I did before? Oh

Somewhere along the way
I invented cheap excitement
Somewhere along the way
that excitement turned to pleasure
Somewhere along the way
that pleasure turned in madness
Sooner or later that kind of madness turns into pain
And the ones that I made pay
But never the ones who deserved it
Cause you helped me on the way
I smacked them as I thanked them
Yes I know I am going to hell in a leather jacket
At least I'll be in another world
But you'll pissing on my casket

You know that I can do
Singing a song of faith and glory
And all you got to do
Sit there look pretty and make 'em horny
Together we sit home and tell exaggerated stories
About the way we'd be today and tonight and in the morning


How could you be Oh
So perfect for me? Oh
Why can't you ignore Oh
The things I did before? Oh

Take all your fears
pretend they're all true
Take all your plans
Pretend they fell through

But after this life
(oh-oh-ohh)
people in this world
rich or the poor
(oh oh ohh)

(oh-oh-ohh)

(oh-oh-ohh)

Revengious are doomed

Yes i know I'm missing out
And before
they'll come knocking on my door now


chill? Party? partychill!

Jiiihaa =) Ligger i sängen med en kopp kaffe och laddar inför kvällens bravader för ikväll blir det kvalitétsmys med bästa Saraah! Och då vet man aldriiig vad som kan hända. Vi ska iaf börja kvällen med en drink/öl/cider/vin på söder och därfirån kan det inte bli bättre än bäst! Jag har inte bloggat så mycket på senaste, har varit mycket jobb och långa dagar och inte haft så mycket att skriva om direkt. Sen har jag iofs shoppat för mycket, ett par nya Disel jeans, men det behövdes! sen lite toppar och sånt, ett par skor och en ny Jacka från Helly Hansen, utnyttjade vår 50% rabatt från jobbet på valfri vara. Nu skulle jag mest behöva en ny väska sen känns det chill. men jag måste spara pengarna också för i sommar ska jag och underbara Marie åka på resa! :D

 

Nya Jackan, vad tycks? Nu saknas bara segelbåten ;P



Här är min fina Saaraah! :D

 


RSS 2.0