tjipp

Tjiihooo :) Ligger i sängen och äter efter en dag på jobbet! men det gick ganska så smidigt. En sak som jag undrar över är hur jag lyckas få ett skavsår mellan tårnarna, någon som har svar på det? :P

Är lite småtrött och ser nu vampyrer på tvn, det känns mys! Idag på lunchen blev jag glatt överaskad, i samma stund så har min Kusin Marie kommit till haninge, så vi hookar upp och käkar på Taco Bar, MUMS! Tack för det ;)







Lite slitet hår? dags för en toppning mååntro.


Kicking ass

Nu var jag hemma igen från skolan.. Ska äta lite soppa med fetaost, något lätt nu när det nästan är sovdags.. Försökte mig på ett kort idag med en av de nya kavajerna.. men man ser inte så mycket :P aja. Håll till godo.


Tentor

Har preciiiis renskrivit två tentor som nu är mailade till läraren :D har dock en kvar i detta delmoment men jag fattar naada, haha. Tar den sen.

Ska snart göra ett skutt in i duschen för att sen åka in till skolan, har föreläsning kl 18.
Sen ska jag jobba onsdag-fredag, göttigt. Sen på lördag ska jag på tjejkväll och sjunga singstar och dricka vin! På söndag blir det förhoppningvis bio med Marie! :D Så himla mysigt ska det bli. Jag lyckas hålla mig uppbokad hela tiden med nåt ;) Men jag måste även försöka få in en tid till att träffa ännu en person! :)

Sen så har jag shoppat två nya kavajer, de var väldigt fina, båda i kort modell. En svart och en puder beige ;) vet dock inte om man kan kalla den sista för kavaj men det stod så iaf.

hemma igen!

Tjoho, kom nyss hem från mitt lilla hjärta! Det blev så sent och jag blev så trött så jag sov över. Grannarna över var dock helt crazy! Röjde som galningar, visst att man ska få ha fest och det hörs men detta var något extremt kl två mitt i natta! I musikpausen försökte vi banka med en mopp i taket, haha, såg så himla roligt ut. Men sen tystande de iaf.. Shiiit vad vi ätit, matmaraton! Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa mitt andra lilla hjärta om hon nu kan svara på mitt sms någon gång! :) Alla mina andra små hjärtan får jag fortsätta sakna tills vi ses igen! Puss

Ooupss..

Nu har jag vart sådär dålig igen.. ingen update! kommer ju tappa de typ 4 läsare som jag har.. ;)

Nej om vi ska prata om helgen, det är väl nästan roligast så. Jag var på fest hemma hos min kusin Marie :) Det var ett litet gäng och vi hade jätte trevligt. När jag först kom till Marie lite tidigare än alla andra så slängde jag mig över hennes kylskåp och börjaade fixa mackor, jag var hungrig! Sen kom sprittten och vi Mariee började göra bål! Den var så oootroligt god, smakade verkligen sommar. Måste göra den sen igen. Folket droppade in och vi kikade på melodifestivalen, såklart vann inte rätt låt!!







plupp


i sängen

Ligger ganska så trött i sängen. Kom nyss hem från fest hos min underbara Marie! Det var väldigt trevligt men jag var tvungen att röra mig hemåt då jag har en massa som väntar att göra, alla dessa måsten! suck! Ingen läskig människa på bussen hem så det var juh skönt iaf!!

                                                    Skulle du våga möta den här galningen ute?


Bara en sak..

Jag måste bara säga en sak till alla er som säger att ni inte gillar scient fiction bara för att det är så overkligt. Men sen sitter där hemma och ser romatiska filmer. Det är nog det mest scient fiction i hela filmvärlden. En drömvärld som inte existerar, men visst önskar man..

..

Blott den som är din motsats kan göra dig hel. Life goes on.

Fiiilm

Nu äntligen har jag kommit hem och ligger i sängen med en massa god mat jag fixat till ;) jaa.. jag äter i sängen idag, mysigt. Har varit på stan och fixat lite samt varit och sett modeutställningen på nordiska museet, såå coolt! Modet under åren 17, 18 och 1900-talet. Jag har även fått något kul på posten!!! Mina filmer som jag beställt.


'Försöker se lite söt ut.. haha.. njaaa.



Wiii, mina Tim Burton filmer har kommit!


Viiiinst!

Fyyfan vad svettigt det var men tillslut blev det iallafall vinst mot salem, 4-5!! Kör på nu grabbs ;) Riktigt skönt att se, hoppade som en dåre på kokain när ni satt sista målet! TACK GUD!

 

Nu får fan sesongen snart vara slut, kommer bli tjock efter alla caféteriabesök på matcherna. Haha BULLMAMMA!


SAKNAR

Jag saknar honom så otroligt mycket, undrar om han saknar mig!? Eller om jag är helt glömd nu...







GUSTAV!



hockey flipp

Jiihaa.. Det gick okej idag, slutade 4-4. Kunde ha gått illa men de var duktiga idag tycker jag. Hallen var dock inget av värde, plexiglaset kunde man knappt se igenom pga märken och repor.. Fanns ingen direkt läktare. Taket såg ut som ett lapptäcke.. Men men. Marie och jag stod trycka mot plexit och nästan hyperventilerade av nervositet :P Sa hej till bror efter matchen, idag vågade man det, det är annat när de torskat :P



Min snygge bror. Ledsen guys men han är redan upptagen av bästaste Lena ;)


kvalet..

Wiiii.. ska snart iväg och se på Farsta - Stortorparna.. sjukt nervöööös.. de bara måste vinna idag!! kommer hejja så mycket att rösten lär paja.. :P Ska möta upp Marie på bussen det blir niiiiiiice ;) Blir update sen.

..

Strong


sista morgonen..

Idag är det dags för Gustav att åka hem till sin familj igen, efter 10 underbara dagar. Det skär lite i hjärtat på mig faktiskt. Men han får hälsa på mig snart igen! Nu ska jag packa hans saker.. buhu ='(





Corps bride - Tears to shed

If I touch a burning candle I can feel no pain
If you cut me with a knife it's still the same
And I know her heart is beating
And I know that I am dead
Yet the pain here that I feel
Try and tell me it's not real
For it seems that I still have a tear to shed

Everybody know that's just a temporary state
Which is cured very quickly when we meet our fate


Jag älskar den här låten i en av Tim Burtons filmer Corps Bride.
lyssna på hela här:http://www.youtube.com/watch?v=nfTcIQ5FyoQ






T.Burton

Idag är det dags för nya krafter! Sovit helt okej inatt och känner mig lika stark som Bamse när han fått honung ;) Njaa.. kanske inte riktigt men lagom iaf. Kom in för en stund sedan efter att ha varit ute med Gustav på långprommis i skogen, lite kämpigt med all snö men det gick! :D

Fatta, det är heeeelg nu! så soft. Ska träffa min gamla skolkompis ikväll igen, hitta på något skojsigt. Biljard kanske.. men jag är juh så kass! och det var länge sedan jag spelade det. Slutar väl med att jag får sitta i ett hörn och hälla i mig vin istället. Det är juh iaf något som jag klarar av.. hehe.. Nej men han får väl helt enkelt låta mig vinna.. haha.

Skulle ringa CDON för att göra en avbeställning på en sak idag men de har tagit bort all telefonservice så man kunde bara maila.. aja. nu är det gjort iaf. Annars väntar jag på lite bra filmer av Tim Burton, har juh sett det mesta men kul att ha dom. Älskar TIM BURTON. Ska snart se Alice i underlandet.

.

Dåligt!

Ojoj, vad dåligt av mig att inte hålla någon update alls hära va.. stackars alla ni få som följer mitt lilla liv och har inte en aniiing om vad som händer ;) Men nu så ska jag ta mig i kragen och bunkra upp med lite info.

I onsdags var jag på skybar och tog ett glas vin med en gammal skolkompis från gymnasiet, vi har inte setts på över sex år, vi har pratat om att ses förut också men det har liksom aldrig blivit av. Men vi hade iaf riktigt skoj! Mycket att prata om och tiden räckte knappt till. Men vi har planerat in att ses snart igen. Kul.

Annars då.. igår träffade jag min Älskade Liselotte, som vanligt var det galet och skoojiigt! Riktigt fin kväll :)

Idag känner jag mig trött, sliten och död.. men inget livshotande. Bakis? Absolut! Men det är även nåt annat, det här med bakis mående känner man juh igen ..haha.. Hoppas jag inte blir riktigt sjuk. Det går nog över :)
Hade velat gå på Stortorparnas match ikväll mot Uppsala. Det är ju riktigt nojjigt nu när de ska kvala.. Man är ju så nervös att det är äckligt. Men jag vågar inte riktigt sätta mig i en kall ishall nu. Så nu hejar jag på avstånd. Hoppas att Marie uppdaterar mig när det blir mål!



RSS 2.0