♥ Dag 2 – Min första kärlek


Denna är lite knepig.. Absolut har jag haft min första förälskelse. Men den där första kärleken har ej dykt upp riktigt än. Varför är svårt att säga. Det tar tid att få djupa känslor för någon. Det där varierar såklart och är väldigt individuellt, men för mig är det iaf så. För att jag ska angagera mig i någon behöver jag tydliga tecken på att personen i fråga är intresserad. Jag är nog ganska rädd när det kommer till att öppna mitt hjärta helt. Och stänger det allt för fort när jag blir osäker. Men jag tvivlar inte på att kärleken även kommer "drabba" mig en vacker dag :)

zznark

Kaffe för att hålla mig vaken under föreläsningen.. illa.


♥ Dag 1 – Presentera mig själv


Vad finns det att säga som inte de flesta redan vet om mig?
Jag är född 4 år in på 80-talet en sommar i juli. Jag lever ett fullspäckat liv med heltidstudier inom kultur och extra jobb på Stadium. Vilket jag trivs väldigt bra med. Utöver det försöker jag få ihop tid för de som står mig nära. Jag älskar att träna på gym, något som blivit lite lidande nu under sommaren pga av operation. Men nu är det dags att kasta sig in i svettets bana igen. Det känns skitbra! Annars är jag väl lite smått en hockeynörd. Kikar gärna på matcher i livligt sällskap. Jag bor i min egna lägenhet. Mitt hem är verkligen min borg. Som person kan jag nog ibland upplevas som lite reserverad för de som inte ännu känner mig, vilket har sina bakliggande orsaker. Men mest är jag nog bara väldigt glad och positiv. Skratt och sjuk humor är nog mina största kännetecken! ;)

30 dagar

Okej Marie! Jag antar utmaningen. Nu ska du få se på skrivande! ;)

Marie tycker nämligen att jag skriver allt för lite i min blogg.. och ja det är väl sant. Så nu fick jag en utmaning. Men vad får jag om jag lyckas följa denna lista i 30 dagar??

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

I did it!



Hahaha.. känner mig själv. Sa ju att jag säkert skulle göra det pga rastlöshet, och så vart det! Nu är man då lite mörkare i håret igen. Synd bara att det är så slitet.. får väl klämma i lite extra produkter. Men annars blev det rätt så snyggt tycker ni inte?


Forget everything you know, vampiers do exist!

Okej här kommer ett livstecken från mig. För er som undrat vart jag hållt hus så har jag helt enkelt inte orkat skriva nåt. Vad ska jag skriva? Så har det kännts. Men nu gör jag en kraftansträgning iaf.. Under veckan har jag varit på salong och fixat naglarna, de vart faktiskt jätte fina. Idag är det lördag och jag vill göra nåt kul samtidigt som jag känner mig helt slut...




Såhär blev naglarna.. är ju lite suddigt här men man ser ju iaf..





Nyaste kortet på mig.. funderar  på om man ska göra lite mörkare bruna slingor ikväll
men vet inte.. vad tycks? Risken finns att jag är för rastlös ikväll att jag bara gört, rakt av bah! ;)


Fight club

Igår var jag hemma hos Johnny :) Vi såg på fight club (som jag har i hemtenta att analysera).. Han var så snäll som fixa åt mig, tack babe! Det vart en trevlig kväll med hemlagad pizza.. jag bidrog iaf liiite men det är han som är king i köket, så är det ;P

Betalade nyss mina räkningar.. fy säger jag bara ångest! Har knappt kunnat jobba nånting alls så ekonomin är ganska lidande, inga pengar för roligheter. :( Buuhu. Ibland suger det att plugga.

RSS 2.0