Torsdagstrött!

Hej mina få men fina små läsare :) Nu är det åter igen dags för en liten uppdate. Har jobbat hela dagen, det gick fint med mina roliga och underbara arbetsvänner :D

Påvägen hem fick jag en sån jätte jobbig magknip.. kände inte för att äta nåt men lyckades iaf få i mig lite te och en macka.. Sen ringde en fin person mig som jag tänkt endel på! Du tog bort mitt magont! ;)

Nu ligger jag i min säng och glor på schalgersemi tv.. det är väl sådär.. men jag hoppas ändå att Sverige går vidare! Hon var ändå duktig våran Anna.

men ååh

Ett jäkla slöseri med tid.. herregud! Väx upp människa!


Helgen!

I helgen var det party! Marie kom hit vid halv nio och fixade sig och sedan körde min snälla far in oss till dit vi skulle, nämligen Club Nype, haha, känns nästan pinsamt att säga det. Men så var det iaf! Vi hade hamnat på club nype som man skulle kunna likna med en barnhage.. Det var bara mindre där.. och sen jag. Kände mig nästan som 18 igen när man hängde på Club Mera (för er som kommer ihåg) fast nu med lite fler "rynkor". Ja den som är ute efter riktigt lammkött så kan jag rekomendera stället alla gånger! Men till poängen hör att jag hade iaf väldigt kul med Marie ändå, så kvällen var inte förstörd för det. Sen mötte vi upp hennes vänner där också :)

                                                                                  Me
                                                                        

                                                                  Me and my girl Mary :)

Sen update..

Nu ska jag ta och berätta om en trevlig liten utflykt som ägde rum förra veckan! Jag blev nämligen glatt överaskad när min vän Liselotte ringde mig och frågade om jag ville följa med till Sandhamn! :) Och jag som så länge har velat åka dit. Så dagen efter begav vi oss, först började vi dagen med ett glas vin uppe på åhlens uteservering sen tog vi oss fram först buss och sedan båt. Väl där fick vi gå runt och se hur hotellet såg ut samt spa-avdelningen, den var inte pjåkig den. Den som bjuder hit mig på en weekend gifter jag mig med! ;) Så iallafall, efter rundturen avnjöts en god förrätt som bestod utav toastskagen, med vitt vin, himelskt! Sen blev det kalvkött (okej jag äter egentligen inte bebisar, men vad gör man!?) och jo det var riktigt gott! Till detta bjöds det på rött vin. Middagen avslutades med kaffe och kakbord. Sen var dagen slut och det var dags att åka tillbaka till Stockholm och lämna denna underbara skärgårds idyll. Det var en toppen dag som du förgyllde min fina vän <3


                                                                    Min bästa Liselotte! <3


                                                                     Jag sippar vin på taket


                                                         Sandhamn :D                                                      


                                                         Inne på spa-avdelningen




RSS 2.0