pipi

Fan vad fresh jag känner mig nu.. lökat på jobbet och sprungit fram och tillbaka som en dåre.. Men ännu en dag avklarad! Försökte mig på en liten blyg bild i morse.. not so priiitty!




jobba..

Det är kaos i butiken.. kön sträcker sig nästan in till skoavdelningen (för att överdriva liiite) Fullt upp men det känns skönt att jobba faktiskt. Har underbara kollegor som gör att det känns mycket lättare! På slutet fick jag dock en fruktansvärd kund.. Nej nu ska jag ropa in katten och försöka sova så att man är redo för en ny dag imorgon igen =)

REA!

Idag blev jag inringd till jobbet... Det var lagom med kaos ;P. Tänkte bara säga det att nu kan man verkligen fynda på Stadium, halva reapriset! Så kom och hälsa på mig imorgon i Handen och få hem lite nytt :D

Happy Birthday

Vet ni idag är det miiiiin dag!!!! Idag fyller jag 26 år! Tänka sig va ;) För 26 år sedan 28 juli 1984 kl 06.44 föddes en liten svarthårig krabat på Huddinge sjukhus.. Sommarens första soliga dag och då kom jag! Och fort gick det tydligen också..  Underligt det där med att födas.



Monty



Blev påmind om Montt Mardié med sitt nya Monty och kände mig såklart uppmanad att
lyssna på det nya albumet 2010 vilket jag nu lyssnat på om och om igen och kan nu komma
med ett utlåtande! Helt klart Grymt! Jag postar här med nu "En till himmel" Men hela albumet är slående!

Eeeyy..





Vet ni vad detta är? Nej det är inte bara en sked.. det är "the spoon from hell" Jo jag lovar.. När man minst anar det så hugger den till! Jag diskar som vanligt, helt harmlöst och vad händer!? Jo skeden hugger mig i fingret så det börjar blöda. Okej, från en kniv så skulle man kunna förvänta sig detta men från en sked? skjut mig..


Ön

Sådär, nu var man hemma igen efter nästan 4 dagar på Gotland! Bloggar hemifrån föräldrarna då min dator slutat fungera.. måste skaffa mig en ny nu =( Fy tusan vad jobbigt men men.. var inte det jag skulle skriva om. Gotland har varit alldeles underbart! Fasten regnet tycktes aldrig vilja sluta förens när jag skulle hem på måndag kväll, då sken solen :P

 


Fredagskvällen gick vi ut på Munken, Gute var helt proppat!






På måndag visade Sara mig Visby, lite sevärdigheter blev det iaf =)


Lite lagom sliten efter denna helg.. :D

Allt som hände mellan i fredags och måndags har jag bara att säga..
Det som hände på Gotland, stannar på Gotland.

Men kan avslöja att en mysig och intressant person fann man där iaf
på helt otippade grunder ;)


Gotland

Nu är det åter dags för vila, vi är helt slut efter iGår och det regniga vädret gör det inte direkt bättre. Men kul hade vi det och ikväll kommer det bli minst lika roligt tror jag :) puss på er där hemma!

Min mamma

Detta blogginlägg vill jag tillägna min mamma! Tack för att du alltid finns där för mig! Du är världens bästa mamma, älskar dig!

...

Jag har varit lite dålig på update nu va.. I helgen var jag borta och har inte haft ork till någon update fören nu. Jag har iaf haft en underbar helg tillsammans med Marie och några underbara boys som vi träffade! Himla roligt var det med mycket skratt och crazyness :D

Igår var jag in och operarade mig igen.. Har väntat ett tag på att få det gjort så det känns bra nu när det äntligen är klart! Känner mig dock något trött.. Narkos och sånt brukar ta ett tag att repa sig ifrån. Det har inte alls gjort lika ont som operationen innan men ändå.. det känns juh!

förrgår

I förrgår gick jag hem till Marie och Sara. Marie mötte mig påvägen och så hade vi mat shoppat lite på egna håll.. det skulle såklart bli ännu en svullkväll ;) Sara skulle inte ha något så vi fick trycka i oss allt själv. Men det var ju inga problem direkt. Det blev iaf sent så jag sov över där. På morgonen orkade vi knappt röra oss.. låg inne och såg på olika talk-shows. Kvällens citat blev iaf det som Marie utbrast när hon spillde "Oj, hål i munnen" "Haha ja det hoppas jag men hål i läppen kanske?"


Här har inte dipperna kommit fram än..


Just suck it in..

Inatt kunde jag inte somna.. allt bubblar inom mig. Ångesten stiger. Kom att tänka på att jag kommer vara 28 år när mina studier är klara, jag har alltså 2 år kvar och inte 1½ som jag trodde (missberäkning) 28 år! Det jag är mest rädd för är att mina studier inte kommer ge mig nåt sen samtidigt som det känns som det mest rätta för mig. Jag vill ha en utbildning, det är viktigt för mig! Den påminner mig om att jag faktiskt kan kämpa och uppnå nåt. Och 28 kanske inte är så mycket ändå? Hur som haver.. just suck it in.. and move on! :)

Utan er..

Idag tog jag mig lite sovmorgon.. jätte  skönt! Och nu har dagen äntligen kommit då jag har min tid till ersta. Jag har fått en ganska så sen tid idag så jag tror nog att jag inte kommer få stanna kvar operation eller liknande idag utan isåfall får jag nog en tid en annan dag.. Tror det kommer gå ganska fort. Mamma kör in mig, Marie hade erbjudit sig att följa med också men jag tycker inte att hon ska slösa bort en solig dag för en sån sak när Mamma ändå kunde följa med. Men det betyder så mycket för mig att ha dessa människor i mitt liv, som man vet verkligen ställer upp på en när man behöver. Det hade varit h**vete med alla sjukhusbesök utan er. <3 <3 <3

Killsnack..

Ikväll satt jag och pappa och kollade lite tv så kom vi in på ämnet "killar till camilla" Varför det liksom aldrig slår riktigt rätt.. Som singel har man ju dejtat en del och den värsta sorten av killar är verkligen dom som först ger sken om att vara riktigt bra för att sen vända tvärt för att de fått kalla fötter? Eller kanske helt enkelt inte fann mig så intressant längre men säg det istället då.. vi är väl vuxna? eller..? Nej istället måste man gissa sig fram varför saker och ting blev som de blev och det kan ju göra en galen! Vi tjejer analyserar redan på tok för mycket ändå ;P Pappa kom iaf fram till att jag behöver en lungt jordnära kille som är ca 7-8 år äldre än mig.. höga kriterier va.. Så ja.. haha.. finns det någon där ute för mig?

Gustavsberg..

vet ni att igår ringde de från sjukhuset och sa att jag kunde få komma idag halv elva istället för nästa vecka för det var en som avbokat!! Snacka om jag blev glaaad! Nu känns hoppet lite närmre :D Mamma och Marie följde me dmig dit, jätte skönt med sällskap! Efter att magnetröntgen var avklarat så gick jag ner till kirurgen för att skaffa en tid dit också när jag nu ändå var där. Så jag fick en till tisdag nästa vecka, känns också väldigt skönt!!
Jag har bara varit hemma denna vecka pga man inte haft varken ork eller lust att göra så mycket (vilket gör mig väldigt rastlös) Men mamma hade kommit med ett förslag att ta bilen till Gustavsberg om jag orkade, så dit begav vi oss en liten stund och det var behövligt och jätte trevlligt! Mamma bjöd på mat :D Tack för idag till er båda!


Uteserveringen där vi åt bakad potatis


Taget i ett oväntat  ögonblick? ;)


Jag köpte ett par skor som jag bara ääälskar! Har tittat på liknande förut  :)
455 kr ett kap!


Förändring?

Idag undrar jag om jag inte har kommit i någon slags ålderskris.. Jag funderade helt ärligt på att göra en svart slinga i luggen.. men Marie avrådde mig.. undrar varför..? 

Soul

Idag måste jag välja kropp eller själ. Lyda kroppen eller ge själen vad den behöver. Idag väljer jag... själen! Ja det känns bra.

Känsliga tittare varnas!

Idag hände lite mer än vanligt i mitt för närvarande ganska ointressanta liv. På dagen gick jag som vanligt hem till mina föräldrar för att sola på deras altan.. somnade som vanligt. Sen när mamma kom hem så skulle vi baka pizza! Den vart jätte god fast lite bränd :P Aja, det gick iaf ner! Sen kom Marie förbi och gjorde sällskap, det var jätte mysigt! Sen var det dags för Nisse att få mat.. Nisse är en majsorm som nu för tiden bor hemma hos min bror, Lena och barnen. Fy fan säger jag bara, det var rena rama skräckfilmen att se på men ändå kunde jag inte låta bli.. Marie var väldigt nyfiken hon också haha.



Marie petar på Nisse :P



Nisse äter upp musen som han själv dödat.. hjälp


Magnetkamera

Nu på Morgonen ringde jag till magnetkameraröntgen mottagningen för att försöka få en tidigare tid än den 13 juli. Är liksom lite akut.. Men det fanns ingen.. skulle ringa upp mig om någon annan avbokade sin tid. Tror ni det kommer hända? Hopppas..


styrka

Stryka är inget som man får, det är något som gradvis växer genom att ta sig igenom svårigheter. Alla har vi våra demoner att fasa, att övervinna. Att segra. Lägg dig inte ner. Stå upp!

En tanke



Idag fick jag en kär tanke på jobbet! Så jäkla gulligt :D
Tack!!






Sommar

Nu är det verkligen sommar hörrnii!! Det här känns ganska sommar för mig.. blå/vit randig tröja, vita naglar, fläta och sen super snygga glasögon för ynka 59 kr från H&M!! Jag är nöjd. Ingen idé att köpa dyra för jag kommer bara få ångest över att haft sönder dom sen :P


SMS..

Om det finns något litet som gör en så glad så är det att få ett mysigt sms, det lyfter upp ens vardag och tror det är något som vi alla uppskattar att få, right!? Men denna mycket trevliga lilla uppfinning kan även driva en till vansinne! Har jag rätt? Är det inte otroligt irriterande att inte få svar? I synelighet när det inte ens är du själv som startat mess-konverstaionen från början? Få små saker som denna kan iaf få mig att känna sig lite oviktig. Jag har säkert själv missat svara ibland men försöker iaf nu för tiden åtgärda detta så snart jag kan. :P




Sms gör en glad så texta mera! :D


Fjäder

Svårt att se här kanske.. men jag älskar dessa fjäderörhängen!
Gillar att ha bara ett i som blandar sig i håret och bara en pärla i andra örat ;) Niiice!




BIO

Idag har jag varit på bio med Marie!! Det var jätte skoj, vi såg den nya Twilight filmen Eclipse. Efter det så shoppade vi lite.. jag skull ha smink.. Marie skulle ha plåster :P men det vart såklart lite mer än planen. Ett par solglajer till mig och blusar till Mary :D Vi hade tänkt äta nåt efter bion men vi var för mätta efter allt godis och popcorn.. 
                            

När jag kom hem böt jag om till träningskläder och gick ut och gick i 1½ timme..


RSS 2.0