Att sakna

Visst kan det vara alldeles underbart att sakna någon, men det kan också kännas fruktansvärt tungt. Idag saknar jag.

Toppen helg

Jag fick klagomål om dålig uppdatering.. så tänkte göra ett litet inlägg såhär på nattqvisten.. :P Helgen som var har spenderats med underbara tjejor! Fredagskväll mina fina kusiner Marie och Sara <3 Hade en grym tjejkväll med mackor, te, film och babbel! Toppen! I lördags firades en annan Sara, min Gotlands-Sara. Var hemma hos henne först för att avsluta natten på Solli tillsammans med Cissi. Som sagt en riktigt grym helg!



En något suddig bild på mig från utekvällen.. Den enda jag hade i mobilen.


raderat

Jag raderarde nu mitt förra blogginlägg då en person som står mycket nära trodde det handlade om henne! Och så var verkligen inte fallet. Den personen är en av min absolut närmsta och jag vet att hon alltid finns för mig! Vill inte att någon annan som står mig nära ska läsa och misstolka det därför är det nu borttaget!

Fest? Dejt? Middag?

Klockan är tre på eftermiddagen och jag latar mig fortfarande i sängen.. INTE OK! Men men.. det är ju fredag ;) Snart skall jag dock börja fixa mig lite, eller mycket! Men inte allt för mycket. Men jag har lite spännande äventyr som väntar på mig ikväll. Ska först införskaffa en pava rött ;) Hmm.. Vad ska Camilla göra??





Opera..?

Idag ar jag tillbringat dagen i skolan.. först föreläsning och sedan egenstudier i biblioteket. Det var ganska mysigt när regnet öste ner utanför. Men efter ett tag började huvet kännas tungt så vid fem beslöt jag mig för att åka hemåt. När jag satt och väntade på bussen så lyssnade jag lite på radion.. fick inte in någon kanal utom den med hysterik opera från någon musikal.. väldigt hetsig och så.. jag kände mig som en psykopat där jag satt och lyssnade på detta.


RSS 2.0