Myskväll

Nu har Marie lämnat mig till att sitta själv i min ensamhet :P Haha nejdå. Men har haft en väldigt mysig kväll med Marie, mat och idol. För en gångs skull slängde jag ihop lite käk till oss istället för att köpa färdigt. Tack för ikväl snyggol!! <3

My life

Jag har så mycket att plugga, and i love it! Nej men lite stressigt är det allt nu.. och det känns jätte tråkigt att känna att man inte har tid med familj och vänner. Eftersom de är ju ändå de viktigaste man har! Men jag måste ju göra detta också! Nu väntar jag på att min grupppartner ska komma hit, grupp å grupp.. vi är två medan alla andra iaf är minst tre :P Men det går bra ändå tror jag. Idag ska vi skriva om lost efter lite populärteorier. Känns ändå som en kul dag!


Idag är jag bra!

Tjabba hallå! Idag känner jag mig riktigt bra! Fick tillbaka tentan jag skrev för 3 veckor sen med ett riktigt bra betyg i kanten! Känner mig stolt. Så som jag slitit inför det provet.. det lönar sig tydligen. Så ta lärdom av det alla barn att med god vilja fixar man allt :D

Fear of the dark

Jag älskar när det händer! Idag gick jag fram i ett höstigt Stockholm. Det var kallt och burrigt och alldeles underbart. Jag lyssnar på rock klassiker. Så kommer Iron Maiden. För er som inte vet det så var jag ett sjukt hårdrocksfan i yngre dagar. Och jag bara njöt. Inte för att jag direkt avgudar dom nu men det är nåt som gör något med en när denna låt kommer och man vill bara skrika!






Hockey!

Ikväll fick man vila ögonen på lite hedlig Hockey. Great! Träningsmatch, Stortorparna - Österåker Vikings. En träningsmatch som Torparna ägde. 7-2. Nästan hela familjen var där + mina underbara kussar <3 Älskar att alla vi är såna hockeynördar. Det är mys.

Det var även en tyst minut för Kenneth Wallin. Tyngden av sorg kändes i luften. R.I.P




                                  Mammi och jag.. Ny jacka btw :) Var tvungen att köpa en nu.. den får duga.

:)

I förrgår mms:ade Sara mig lite bilder för att få mig på bättre humör, vilket hon lyckades med. Detta var bland annat en av bilderna hon skickade. Hemma hos henne innan vi skulle ut en sväng och fira hennes födelsedag. :)





Och sen har även Marie lagt upp jätte gulligt på sin sida! Älskar mina vänner!


Snart frisk.

Okej jag är på bättringsvägen nu känner jag. Smärtan håller på att avta och jag börjar känna mig som mig själv igen. Dock kvarstår min förkyldning, små ont i halsen. Men det råder de starkare smärtstillande tabletterna bot mot ;P Snart på benen igen.

Hemma

No tears today. Nu är det gjort. Skönt! Gör lite ont men så det ju. Sara L och Marie har varit underbara i sitt stöd. Mycket omtanke där! Såklart fler som visat att de bryr sig <3 Det är kärlek det. Mamma har agerat chaufför idag med. Tack för all hjälp! Jag är helt däckad av narkosen, sov från när jag kom hem kl 12 till kl 16. Nu har jag ätit en glass för jag är så öm i halsen. Herreguuud vad en glass kan smaka bra ;) Puss

Blääk

Imorgon blir det en mindre operation.. inget allvarligt men ack så jobbigt ändå. Avskyr hela grejen. Sist spydde jag som en .. jag vet inte vad.. efter oppen.. bläääk! Just nu känner jag ingenting.. inte ledsen, inte arg. Inget alls. Är det bra eller dåligt? Kanske släpper nån tår imorgon. Det fick ju Marie uppleva sist när hon följde med. Herregud vad jag bölade då. Utlösande faktorn var ju att det blev stockholms blodbad längs min arm. Och jag som tycker sååå mycket om blod. Bläääk Blääk Blääk!! Tack kära Mami för att du vart med mig idag! <3

Here I go again - Whitesnake



Okej, jag älskar den här låten med Whitesnake! konserten är så fuckin awesome! Just gotta love it ;)


hmm

Men som sagt "everything happens for a reason" iallafall om man ska tro Lost.. ?? vad tror ni?

Here we go again..

Jaha.. Dåå var det dags igen.. Har så jäkla ont! Ringde nyss till ersta sjukhus och pratade med en syrra som efter ett långt samtal säger att hon ska försöka få någon doktor att ringa upp mig. Det är ju så jääkla svårt att få hjälp på en helg men dom är verkligen GULD värda där, för dom försöker verkligen.. oftast iaf om det inte är någon skitkärring man talar med. Åka in akut till ett annat sjukhus gör jag bara inte! Det skulle va om jag typ låg dödssjuk utan egen vilja :P För det är så kasst! Åkte akut till Huddinge för samma problem som nu för några år sedan helt i onödan kan man säga. Jag fick en salva och helt fel diagnos. De lyssnade inte ens. Och tyckte jag var fjantig som åkt in för det "lilla" som de då trodde det var.. Tror deras motto är "Det man inte ser, finns inte" Sen fick jag tillslut en undersökningstid på riktigt och jag kan väl säga att det var mer allvarligt och mer smärtsamt än vad de på akuten trodde.. Så nej tack! Men visst är det bra att akutmottagningen finns för dom som de verkligen kan hjälpa. 

 Ska ju jobba idag! Men det går nog inte.. buuhu! Kände verkligen för det. Sen får man en massa samvetskval mot sina kollegor också.. =( Allt bunkras bara på. När ska det sluta!?

Lost..



<okej.. Detta är vad jag har gräva ner mig i de kommande dagarna.. Betar nu igenom avsnitt efter avsnitt för att sedan välja ett endaste att analysera. Ja detta är vad mina universitetsstudier går ut på just nu. Att titta på tv-serier. Det är verkligen så jobbigt att plugga.. suck ;)


Fullt ös

Hej kära vänner/ovänner? Nääe jag hoppas verkligen inte jag har några "fiender" som läser min blogg. Det vore ju ytterst patetiskt isåfall. Undra om jag ens har några riktiga ovänner.. Hmm. Får tänka på den..

Nu är jag iaf tillbaka från min plugga-plugga-plugga tentakoma. Puuh! Den skrevs i fredags och det kändes helt okej. Skulle bli förvånad om jag blev kuggad faktiskt. we ll see.

Pratade nyss med mami i telefonen och glömde faktiskt säga att jag var ute igår.. Jag träffade Liselotte en stund på kvällen, vi åt en bit mat på stan å så. Men när hon gick hem så fortsatte mina äventyr hela natten lång. Lite får man väl lov att fira efter att man skrivit tenta. Eller är det en lam ursäkt? Man kan nog alltid hitta nåt som är värt att firas, om man nu så vill. Jag träffade också två nya vänner! Från Frankrike och USA.

Nu är jag aaaaaaphungrig! Måste ta mig till affären och handla. ORKA! ;)


På mig och min vän from France. Vet inte om han vill bli sedd i min blogg
därav den konstiga lite avhuggna bilden ;P


RSS 2.0